05.11.2008

VI BEKLAGER.

Det er alt vi har å si. Vi her på fuckoffzingvild har tatt oss en heller ufrivillig pause fra det som er en nokså uunnværlig blogg. Ai ai ai. Vi VET at dere har vansmektet. Vi FØLER deres smerte. Vi HÅPER at dere trofaste lesere som har holdt ut i tykt og tynt vil tilgi oss. 

Årsaken til dette forferdelige avbrekket kan vi naturligvis ikke gå ut med. Det er tross alt ikke VÅRE liv vi utleverer på denne siden, langt mindre våre personlige detaljer. Alt som er å si er at vi skal stramme opp. Kraftig. Både for vår, deres, og ikke minst INGVILD sin skyld. 

Det som fikk oss til å skjønne at vi hadde tatt deres tillit for gitt, dratt denne egoistiske pausen for langt, var da vi kom til å møte på en forferdelig tragedie i gangen på skolen hvor vi holder til. Dere kjenner alle til Ivrig Leser, som finner livets sanne mening i vår ydmyke blogg. Tenk dere vår skekk og overraskelse da vi tittet inn gjennom glassveggen og så...
Tydeligvis ble livet for vanskelig for Ivrig Leser. Hva hadde han nå å være ivrig for? Ikke mye. Takket være oss og vår forbannete stillstand. Livet hans henger bokstavelig talt i en tynn tråd! Han fører løkken over halsen, og sier sin siste bønn. Mumler et siste ønske. Et ønske... Om fuckoffzingvild... Langt borte hører han to stemmer... De fader inn og ut av hodet hans. Men han hører hva de sier. "Neeeeeeeeeeeeeeeeei!!!!". Hvem andre enn bloggforfatterne. Med dem var et løfte om å oppdatere bloggen som om helvete var løs. 

Og det, kjære lesere, vil vi. Vi kan med glede informere om at både Ingvild har det bra. Bloggerne jobber på spreng med å produsere mer farmergossip. Ivrig Leser ble reddet i siste sekund, og er nå forhåpentligvis stabil og på rehabiliteringens vei. Dette har vært en bønn om tilgivelse. Vi håper dere aksepterer. Amen.

Tune in every day for more juicy gossip about Ingvild the farmer! (please don't give up on her!)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Endelig, har ventet lenge på et nytt blogginnlegg nå... Dere burde skjerpe dere.

fuckoffz sa...

Ahh. Ja. Vi skjems. Men nå skal det bli andre boller. Fuckoffzingvildboller.

Anonym sa...

Unskyldingen er godtatt, men kun fordi dere lover og fortsette med denne ubeskrivelige bloggen... Ja, jeg har hatt det ganske tøft denne uken, og det er fordi det ikke har kommet noe innlegg her inne... Jeg synes at det er ganske uansvarlig av bloggskriverne og kun tenke på dere selv og ikke tenke på oss trofaste lesere... Vil bare understreke at det er ikke kun jeg som har reagert på deres dårlige innsats her inne, har snakket med mine andre medlemer fra ingvilds fan club og de er også meget skuffet ofer bloggskriverne... Men som sagt unskyldingen er godtatt og når forventer jeg topp kvalitet på innleggene som kommer fremmover, ellers fullførers det som holdt på å skje på bilde ovenfor;)

fuckoffz sa...

TAKK! Evig takknemlighet fra bloggere. Vi skal ikke skuffe deg. Og vær så snill... Ikke noe lek med livet i nærmeste fremtid. En liten sneak peak til neste post, som ok kommer en gang i morgen for vi har noen tekniske problemer nå? Ingvild... FARGER HÅRET! Og hun ser helt njuuudelig ut.

Anonym sa...

Good good;) Då er ivrig leser back;) Så gleder eg meg til neste innlegg;)