21.10.2008

De miserable.

Eg elskar les mis!!!
Det vakte stor jubel hos Ingvild ettar ho såg den berømde forestillingen. Ho kjende at auga var tørre litt ut i andre akt, men ellers flomma det villt under det 3 timers lange spelet. 

Eit termometer ble kjøpt på apoteket, og dette var rett og slett for å sjekke helsetilstanden. Ho har i det siste vert litt het i panna og tett i naso, så dette var nok eit sjakktrekk fra hennar side. 
God bedring, Ingvild!


Aiaiai. å skulle dåke vore her, lesare! Eg sit midt i ein oppheita diskusjon mellom Sandra og stjerna! Om meiningar, om kjærleik, respekt! Å fader! Nå vert ho Mumfie også innblanda! Ho er sinna kan du tro! Ingvild tyr til medikamenter  pga alt stresset rundt samtalen (Repsils) Sandra truar med å leggje ein sekk over hodet til Ingvild og lukke den for godt! Aiiii, the drama! 

(PS. Dette bildet er kun ein rekonstruksjon, Ingvild var på inga måte involvert i fotoshooten. Der gjekk grensa, sa ho.)



Stormen er over. Eg merkar at hjarterytmen roar seg, no. Kvifor all denne kranglinga!?
Eg veit ikkje.

Tune in every day for more juicy gossip about Ingvild the farmer.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja Ingvild ble jo observert under denne store anledingen, må ikke glømme at hun vekket stor oppmerksom het da hun klarte å komme litt forseint... Var bloggskriver 1 medskyldig i dette må'n tro? Men er bra at Ingvild involverer seg i diskusjoner med hennes venner, dette liker vi... MEN!!! At bloggskriver 1 truer med å ta en sekk på hode til superstjerno og lukke den igjen fir godt liker vi svært lite!! Hvordan skal denne bloggen overleve om selve stjerno blir vekk?

fuckoffz sa...

På et visst punkt virket det som det eneste riktige å gjøre, både for superstjerna og for omgivelsene. Ho tedde seg som eit villt dyr, og me blei skremd. Svært skremd.

I ettertid ser me no at dette var heilt uhaldbart. Å behandle superstjerna vår på dette vis.. Gud tilgi oss. Ikkje forlat bloggen ivrig lesar! Me ville være nøydt til å døy om du forlot oss!!

Angrende hilsen Bloggzkriverne.

Anonym sa...

Eg blir, men vil ikke se sann oppførsel igjen, da er det nok og eg må da forlate denne bloggen!